Dags igen för MODD

I onsdags var det dags igen
Det var dags för en ny MODD ( som Mor och dotter date heter numera)
Vi som deltar kallas då allmänt för MODDare:
Hos Gunnel var det ju
Alltså det gick jätte bra att sitta i köket med denna fantastiska utsikt
I bästa Halv åtta hos mej anda, låg detta fina kort på bordet då vi kom.
Menyn för kvällen:
Förrätten: Lyxiga laxiga parmensanskålar
Mums säger jag bara
Varm rätten, favoriten i repris: Rensadel
Alltså detta kött var det bästa och godaste köttet man kan äta..
Mmmm om man kan vara i någon kötthimmel så var jag där
Tuggorna bara smälte i munnen....
Perfekt stekt ...
Jag förstår Gunnels man Alf-Rune som tyckte att köttet var för gott för att bjuda bort
- Det är väl ingen bjudmat som han sa :)
Inte nog med det
Det kom en efterrätt också
En skapelse som tagit tre dagar att tillverka
Värdinnans vackra hallonbakelse
Jag lovade Gunnel att hon får gärna bjuda på denna middag flera ggr
Det gör inget om hon gör dessa tre rätter som favoriter i repriser
Alltså jag var riktigt avundsjuk på mej själv under denna kväll
Att få uppleva detta
Dessa fantastiska smaker
Med en mycket nära och kär vän.
Våra älskade döttrar Emma och Rebecca
Alla dessa MorOchDotterDater som vi har tillsammans
och haft i många år
Där det pratas, skrattas, gråtes, skvallras, förtrolighetssamtal, fnittras o bara då vi har varandra i gemenskap
TACK alla ni ♥♥♥
Jag längtar till nästa gång
Oupps då är det hos mej ju
Vad ska jag då hitta på för mat att bjuda på?
Jag längtar redan
Det känns exakt och precis som det inte dröjer för länge tills dess
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mor

Detta ser helt fantastiskt ut. Jag blir riktigt avis, även om jag inte har köttets begärelse.

2015-03-15 @ 23:12:39
Postat av: Gittan

Så mysigt det låter, det tror jag att jag måste härma efter lite. Härligt med mor och dotter date.
Och vilken mat, ser ju jättegott ut.
Stor Kram.

2015-03-16 @ 06:15:51
URL: http://gittanstankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0